SMINKTETOVÁLÁS

Napjaink rohanó világában nem mindig van idő sminkjeink elkészítésére, ebben lehet egy optimális megoldás a sminktetoválás vagy kozmetikai tetoválás. A világon egyedülálló Nouveau Contour technológia kifejlesztette a digitális, computer vezérelt intelligens tetoválógépet. Ennek köszönhető, hogy az eltérő bőrfelületeken is a tűleszúrások távolsága és pontossága mindig ugyanaz, így a pigment bevitel egyenletes és a legtökéletesebb eredményt érjük el.
Nouveau Contour pigmenteket szigorú minőségi ellenőrzés mellett gyártják. Legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, mindegyike allergia tesztelt, orvosilag bevizsgált.

Az igazi megoldás a tartós sminkre

A tartós smink egy 4000 éves eljárás, amely a legutóbbi 10 évben divattá vált. A kozmetikai tetoválás (mikrotetoválásnak) színezőanyagot visz be tartósan a bőrbe.

A világon egyedülálló Nouveau Contour technológia kifejlesztette a digitális, computer vezérelt intelligens tetoválógépet. Ennek köszönhető, hogy az eltérő bőrfelületeken is a tűleszúrások távolsága és pontossága mindig ugyanaz, így a pigment bevitel egyenletes és a legtökéletesebb eredményt érjük el.

Biztonsági kézifej

Nouveau Contour kézifej biztosítani tudja az átfertőzés elleni védelmet. A vizsgálatok kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadékok (festék, vér, baktérium) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül.


Nouveau Contour következetesen csak az új higiéniai modult (tű) alkalmazza, az általa gyártott kézifejben a tű és a tűvezető egy egyszer használatos elembe van integrálva. A kétirányú membránzár megakadályozza a kézifej elpiszkolódását a szennyezett folyadék és levegő áramlásától.


Semmilyen oldalirányú mozgása nincs a tűnek, ezáltal kevésbé sérülnek a szövetek és a legkisebb fájdalommal jár a művelet. Továbbá gyorsabban gyógyulnak a felületek, így a színtartó hatása jobb lesz. Gyors, egymozdulatos tűcsere (bajonettzár); különböző tű konfigurációk; a munkaidő lerövidül, mert nem kell ismételten többször átmenni a felületen. Teljesítménye és precizitása miatt orvosi tetoválásra - színfeltöltésre - is használható (sebhelyek, műtéti hegek, vitiligo, areola, hajtetoválás)


Minőségi garancia


Nouveau Contour pigmenteket szigorú minőségi ellenőrzés mellett gyártják. Legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, mindegyike allergia tesztelt, orvosilag bevizsgált. A pigmentek EU egészségügyi engedéllyel rendelkeznek. A 81 különböző színárnyalatú pigment, hosszú távon tartós színt eredményez. A felszívódás és halványódás az évek alatt egyenletes.

Sminktetoválás árak (az ár tartalmazza az 1-3 hónapon belüli korrekciót)


Szemöldök 51 000 Ft

Szem felső vonala 34 000 Ft

Szem alsó vonala 32 000 Ft

Szájkontúr 50 000 Ft

Száj lágy satír 73 000 Ft

Száj teljes satír 105 000 Ft


3-6 hónapon belüli felfrissítés: az új ár 50%-a

6 hónap - 2 éven belüli felfrissítés: az új ár - 5000 Ft


A készülék technikai paraméterei:

a CPU Intel mikroprocesszoron keresztül a műszer folyamatosan ellenőrzi magát

LCD (folyadékkristályos) kijelző

szabályozható fordulatszám (4800-10800 tűleszúrás/perc)

állítható nyomaték (különbséget tesz a bőrfelületek vastagsága között)

kiegyensúlyozott tűfrekvencia a bőr ellenállásától függetlenül

tárolni tudja a személyes munkára jellemző sajátosságokat

megállapítja a tényleges munkaidőt (időmemória)

2 kézifej csatlakoztatható

kézzel és lábpedállal egyaránt üzemeltethető

a gép ergonómiailag tesztelt és formája a könnyű kezelhetőséghez alakított


Biztonsági kézifej

A Nouveau Contour kézifej biztosítani tudja az átfertőzés elleni védelmet. A vizsgálatok kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadékok (festék, vér, baktérium) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül.