Sminktetoválás

Napjaink rohanó világában nem mindig van idő sminkjeink elkészítésére, ebben lehet egy optimális megoldás a sminktetoválás vagy kozmetikai tetoválás. A világon egyedülálló Nouveau Contour technológia kifejlesztette a digitális, computer vezérelt intelligens tetoválógépet. Ennek köszönhető, hogy az eltérő bőrfelületeken is a tűleszúrások távolsága és pontossága mindig ugyanaz, így a pigment bevitel egyenletes és a legtökéletesebb eredményt érjük el.

Nouveau Contour pigmenteket szigorú minőségi ellenőrzés mellett gyártják. Legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, mindegyike allergia tesztelt, orvosilag bevizsgált.


Az igazi megoldás a tartós sminkre

A tartós smink egy 4000 éves eljárás, amely a legutóbbi 10 évben divattá vált. A kozmetikai tetoválás (mikrotetoválásnak) színezőanyagot visz be tartósan a bőrbe.

A világon egyedülálló Nouveau Contour technológia kifejlesztette a digitális, computer vezérelt intelligens tetoválógépet. Ennek köszönhető, hogy az eltérő bőrfelületeken is a tűleszúrások távolsága és pontossága mindig ugyanaz, így a pigment bevitel egyenletes és a legtökéletesebb eredményt érjük el.

Biztonsági kézifej

A Nouveau Contour kézifej biztosítani tudja az átfertőzés elleni védelmet. A vizsgálatok kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadékok (festék, vér, baktérium) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül.


A Nouveau Contour következetesen csak az új higiéniai modult (tű) alkalmazza, az általa gyártott kézifejben a tű és a tűvezető egy egyszer használatos elembe van integrálva. A kétirányú membránzár megakadályozza a kézifej elpiszkolódását a szennyezett folyadék és levegő áramlásától.


Semmilyen oldalirányú mozgása nincs a tűnek, ezáltal kevésbé sérülnek a szövetek és a legkisebb fájdalommal jár a művelet. Továbbá gyorsabban gyógyulnak a felületek, így a színtartó hatása jobb lesz. Gyors, egymozdulatos tűcsere (bajonettzár); különböző tű konfigurációk; a munkaidő lerövidül, mert nem kell ismételten többször átmenni a felületen. Teljesítménye és precizitása miatt orvosi tetoválásra - színfeltöltésre - is használható (sebhelyek, műtéti hegek, vitiligo, areola, hajtetoválás)



Minőségi garancia


Nouveau Contour pigmenteket szigorú minőségi ellenőrzés mellett gyártják. Legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, mindegyike allergia tesztelt, orvosilag bevizsgált. A pigmentek EU egészségügyi engedéllyel rendelkeznek. A 81 különböző színárnyalatú pigment, hosszú távon tartós színt eredményez. A felszívódás és halványódás az évek alatt egyenletes.


Sminktetoválás árak (az ár tartalmazza az 1-3 hónapon belüli korrekciót)


Szemöldök 59 000 Ft

Szem felső vonala 49 000 Ft

Szem alsó vonala 35 000 Ft

   Szem felső + alsó     74 000 Ft

Szájkontúr 50 000 Ft

Száj lágy satír 74 000 Ft

Száj teljes satír 105 000 Ft


3-6 hónapon belüli felfrissítés: az új ár 50%-a

6 hónap - 2 éven belüli felfrissítés: az új ár - 5000 Ft



A készülék technikai paraméterei:

a CPU Intel mikroprocesszoron keresztül a műszer folyamatosan ellenőrzi magát

LCD (folyadékkristályos) kijelző

szabályozható fordulatszám (4800-10800 tűleszúrás/perc)

állítható nyomaték (különbséget tesz a bőrfelületek vastagsága között)

kiegyensúlyozott tűfrekvencia a bőr ellenállásától függetlenül

tárolni tudja a személyes munkára jellemző sajátosságokat

megállapítja a tényleges munkaidőt (időmemória)

2 kézifej csatlakoztatható

kézzel és lábpedállal egyaránt üzemeltethető

a gép ergonómiailag tesztelt és formája a könnyű kezelhetőséghez alakított


Biztonsági kézifej

A Nouveau Contour kézifej biztosítani tudja az átfertőzés elleni védelmet. A vizsgálatok kimutatták, hogy más technológiáknál fennáll a fertőzésveszély a folyadékok (festék, vér, baktérium) visszaszívódása és az esetlegesen fertőző levegő áramlása miatt a kézifejen belül.