BDR - ránctalanítás

Újdonság HI - TECH a kozmetikában: mikroperforáció mikrotükkel

BDR: a világon egyedülálló álló bőrmegújító készülék

A gyógyászati- és kozmetikai technológia egy forradalmian új kombinációja a bőr szépségének megőrzésére és visszaállítására. A középpontban egy új technológia bevezetése áll, mely a kozmetikai hatóanyagok gyors és lényegesen tökéletesebb behatolását biztosítja a bőrszövetbe.


Speciálisan elhelyezett, különböző geometriájú mikrotű biztosítja a bőr nyirok- és vérkeringésének élénkítését, illetve tartósan ingerli a paccini-féle testecskéket és a szabad idegvégződéseket, fokozza a bőr önregenerációját. 

A kezeléssel 10 perc alatt kb.: 100 000 stimulációt végzünk, mely tudományosan bizonyítottan fokozza a Corium rugalmasságát, a sejtosztódást, valamint a sejtek újraképződését.

Használatával az epidermis felső rétege fájdalommentesen megnyitható, melynek hatására a bőrben csökken a vízveszteség, így javul a diffúziós barrier, a hatóanyagok nagy mennyiségben a bőrszövetbe tudnak hatolni. Lecsiszolja a hegeket, és eltünteti az öregedési foltokat. 

A bőr külső megjelenése és működése érezhetően javul. Az energia- és anyagcsere folyamatok fokozódása révén a bőr láthatóan megfiatalodik. A bőrszerkezet feszesebbé válik, így a ráncok vagy egyéb kontureffektusok feltöltődnek.