ANTI-AGING KEZELÉSEK
Hideglézer kezelések HYALURON-NANOGÉL-el

Az Új Vitalaser 420 a nagyobb teljesítménynek (420mW) köszönhetően még hatékonyabban alkalmazható a kozmetikai ránckezelések
(hideglézeres kezelések) területén.

A hideglézer mint biológiai katalizátor átmelegíti a szöveteket és így sejtképző és sejtregenáló hatású. Igen jelentős eredmény érhető el, a szem környéki szarkalábak kezelésénél, használatával egyenletessé válik a bőrstruktúra, ránctalanító hatás érhető el.


Pollogen Regen Tripolár Rádiófrekvenciás készülék

BŐRFESZESíTÉS ARCON, TESTEN

A korszerű zsírlebontó módszerek nélkülözik a szike használatát, így nem kell a drága és sok esetben kockázatos plasztikai beavatkozásokhoz fordulni.
A Regen az első készülék a világon, amely TriPollar rádiófrekvenciát használ.
A Pollogen Regennel végzett kezeléseket nem kíséri hosszan tartó felépülés, mivel nem sebészeti beavatkozás.


HI - TECH a kozmetikában: mikroperforáció mikrotükkel

BDR-beauty defect repair a világon egyedülálló bőrmegújító készülék.

A gyógyászati- és kozmetikai technológia egy forradalmian új kombinációja a bőr szépségének megőrzésére és visszaállítására.
A MEZOPEN jelenleg az egyik leginnovatívabb eszköz hazánkban a bőrfiatalítás területén. A kitűnő eredményeiről híres dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, és kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül tudja változtatni a tű méretét. 

A dermarollerhez képest, a kezelés kisebb fájdalommal és vérzéssel jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb. nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikro tűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződés és illetve a szöveti sérülés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását. 

A MEZOPEN 12 tűvel ellátott kezelőfeje a bőrfelszínre merőleges irányban tűszúrásokat ejt. Az automatikus fel-le mozgása által, pillanatok alatt nagyszámú mikroszkopikus nagyságú tűszúrást ejt így növelve a rejuvenációs kezelések eredményességét. biztonságosabb a páciens számára, mert jóval kevesebb az epidermális trauma., a kezelés pedig kisebb fájdalmat és diszkomfort érzést okoz, mint a hagyományos roller.
Dermaroller 
A dermaroller  kezeléseket szinte minden bőrtípusra és bőrállapotra  alkalmazhatjuk. A kezelés alapja a bőr kollagénszintjének befolyásolása, azáltal, hogy a bőrt az önjavitó mechanizmusok beinditására serkentjük.

A Derma-roller kezelés alapja egy pár éve szabadalmaztatott eljárás.Lényege, hogy egy 2 cm-es hengert, melynek felületén csaknem 200 db  hajszálvékony tű található, az érintett bőrfelületen a megfelelő módon átgörgetjük.Mezoterápia tű nélkül

A tű nélküli mezoterápia kifejezés arra utal, hogy a Meso Sense készülék segítségével, majdnem olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analítikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos mezoterápiás kezeléssel.

Az alkalmazási területek a mezoterápiás kezeléssel:

A kezelés az ideális megoldást nyújtja bőre megjelenésének javítására és az öregedés jeleinek megszűntetésére bőrfeltöltés, továbbá alkalmas az arc, nyak, dekoltázs, kézfej, stb. bőrének fénykárosodása és egyéb problémái (pigmentáció, szeborrea, akne, stb...)

A kezelés nagyon hatásos Cellulit (narancsbőr) kezelésére, a lokális lefogyhatatlan zsírpárnák csökkentésére, striák (terhességi csíkok) kezelésére.


Oxigén terápiás arckezelés


Az Oxi Life kezeléssorozat és hatóanyagai a plasztikai igények teljes körű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, a bőr állapotának megfelelő  hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a hatóanyagot a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

Az oxigén a bőr hajszálerein keresztül kétféle úton jut el: légzéssel és lokálisan.A bőr kívülről elérhető, viszont át kell lépnünk azt a természetes védelmi vonalat amelyet a bőr a külső kórokozók bejutásának megakadályozására  állít fel .

GIGI ALAPANYAGÚ KEZELÉSEK

Tini kezelések
Oxigénes bőrfiatalító kezelések
Vitaminos feltöltő kezelés
Bőrnyugtató kezelés érzékeny rozaceás börre
Halványító kezelések pigmentfoltokra
Szemránc kezelések
"For Man" férfi arckezelések
Aromaterápiás kezelések, szinergikus masszázzsal


HIFU - High Intensity Focused Ultrasound 

Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang 


HIFU arclifting kezelés méltán lett népszerű úgy a külföldi, mind a hazai sztárok körében, hiszen kevés az olyan hatékony kezelés, mely allergizáló, illetve mérgező hatóanyagtól mentes és akár 1-2 óra alatt 10 évet fiatalít. A Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang kezelés adott területen egy évben csak egyszer végezhető el, már a kezelést követően rendkívül látványos, majd az azt követő 3-6 hónapban fokozatosan éri el a végleges hatást.

A forradalmian új technológia lehetővé teszi, hogy az ultrahanggal egészen mélyen, akár az izomfelszíni rétegben is tudjunk kezelni, ahová semmilyen más non-invazív eljárás nem tud eljutni. Garantált a láthatóan feszesebb, rugalmasabb bőrkép és a hosszú távú hatás. A precízen meghatározott fókuszpontú ultrahang hullámok a bőr meghatározott rétegében 65 ̊C-fölötti hőmérséklettel elősegítik a kollagén és elasztin rostok termelődését