Hideglézer - Vitalaser

Hideglézer kezelések HYALURON-NANOGÉL-el

Az Új Vitalaser 420 a nagyobb teljesítménynek (420mW) köszönhetően még hatékonyabban alkalmazható a kozmetikai ránckezelések (hideglézeres kezelések) területén.

A hideglézer mint biológiai katalizátor átmelegíti a szöveteket és így sejtképző és sejtregenáló hatású. Igen jelentős eredmény érhető el a szem környéki szarkalábak kezelésénél, használatával egyenletessé válik a bőrstruktúra, ránctalanító hatás érhető el. A hideglézer garantáltan fájdalom és komplikációmentes, mert kizárja az égési rizikófaktort, hiszen a kezelés alatt a közvetlen bőrfelmelegedés maximum 1 C˚.


A kezelt bőrfelületet, a HYALURON-NANOGEL használatával előkezeljük. A HIDEGLÉZER rétegesen megköti a kötőszövetben elnyelődött HYALURON-NANOGEL-t, és azt hálószerűen összekapcsolja. A kezelés garantálja, a bőrszerkezet azonnali látványos javulását és a szárazsági ráncocskák eltűnését, a mélyebb ráncok kiemelkedését.

Hylauronsavat az emberi kötőszövet tartalmazza, nem idegen a szervezet számára. HYALURON-NANOGEL természetes, nem állati eredetű Hyaluronsavból biotechnológiai eljárással állítják elő. Nem allergizál.

HYALURON-NANOGEL a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejt között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre. A kollagén és elasztikus rostokat újraképződésre serkenti, így biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét.


A Nanogel a hideglézer hatására beépül a kötőszövetbe és így a bőr több folyadék megkötésére képes, ezáltal intenzív ránctalanító hatású.