TESTKEZELÉSEK

REGEN Tripolar rádiófrekvenciás testkezelés !!!

A Tripolár technológia kiaknázza a rádiófrekvenciás kezelések előnyeit, ami orvosi és esztétikai értelemben annyit jelent, hogy elektródák útján elektromos áram áramlik át a testen, ezáltal a hőmérséklet hatására (melegítés) a kezelt felületen zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vérkeringés és a kollagén termelés. Utóbbiaknak köszönhetően feszesedik a kezelt terület körüli bőr, javul terület oxigénellátása, gyorsul az anyagcsere. A kezelés nagy előnye, hogy csak az adott területen melegít, illetve, hogy egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A kezelés hatására folyékonnyá vált zsírrészecskéket a nyirokrendszer szállítja el a kezelt területről.


Mezoterápiás testkezelés !!!

A kezelés az ideális megoldást nyújtja bőre megjelenésének javítására és az öregedés jeleinek megszűntetésére bőrfeltöltés, továbbá alkalmas az arc, nyak, dekoltázs, kézfej, stb. bőrének fénykárosodása és egyéb problémái (pigmentáció, szeborrea, akne, stb...)

A kezelés nagyon hatásos Cellulit (narancsbőr) kezelésére, a lokális lefogyhatatlan zsírpárnák csökkentésére, striák (terhességi csíkok) kezelésére.

Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal!


Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel, a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte. Legújabb alkalmazásinkkal pedig természetgyógyászok kezelhetik rendkívül látványosan ügyfeleiket.


Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.


A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!

Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. 

Kinél alkalmazható ez a kezelés? 

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére.(haskötény esetén a 18 cm-es körfogatcsökkentési eredmény sem számít ritkaságnak) Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés? 

Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk. Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén. E szolgáltatást végző partnerünk a Vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja Önt a kontraindikációkról. Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel? 

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek - mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés - az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet. 

Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető. 

A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően. 

Erőteljes cellulite csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.