SZŐRTELENÍTÉS
IPL - VILLANÓFÉNYES technológia


A villanófényes technológia (fotoepiláció) a nemkívánatos szőrszálak növekedésének fényenergia segítségével történő gátlását jelenti.

Új generációt képviselnek a Pulzáló Fénnyel működő készülékek, melyek szélesebb fényspektrumot bocsátanak ki, mint a lézerek. Szőrtelenítő hatásuk jó, miközben az elvégzett kezelések a lézerekéhez képest kedvezőbb, annak akár a töredéke is lehet.

Végleges vagy tartós
 elnevezés ugyanazokat az eljárásokat takarja. Széleskörű klinikai tapasztalatok bizonyítják a kezelések eredményességét, sokan mégis etikátlannak vélik a végleges szó használatát. Minden esetre elmondható, hogy a hatás Évekig tart

A kezelés során a bőr - felhám mátrix és szőr egyéni jellemzőihez precízen meghatározott energiaszint alkalmazása biztosítja a hatékonyságot, biztonságot. Adott spektrumú villanások, gondosan egyéni igényre paraméterezett sorozata, a bőr túlfűtése nélkül juttat optimális hőenergiát a szőrtüszőbe. Ezzel szelektíven célozzuk a melanint - fényelnyelési tulajdonságaitól nagymértékben függ a kezelés eredményessége - a szőrben. A tüszőt ezzel egy kritikus hőfokra juttatjuk, így a növekedési szakaszban talált szőr tüszői elhalnak, ezek a szőrszálak 1-2 héten belül kihullnak.

Már az első kezelés után jelentősen lassul a visszanövés, és fokozatosan gyengül a kezelési ciklus alatt egyre kevesebb számban visszanövő szálak szerkezete is. Az eredmény számos egyéni szokás és tényező miatt széles skálán mozog, mint ahogy, testfelületenként is változhat. Utóbbi fő oka, hogy a testterületenként a szőrzetből 10-85% közötti tartományban mozoghat a hatékonyan támadható - növekedő (anagen) fázisban lévő – tüszők száma, míg az adott kezeléskor éppen visszafejlődőben (catagen) és a pihenőben (telogen) lévők egyáltalán nem reagálnak.A T-away kezelés az arcon és a testen megjelenő éranyajegyek, értágulatok, pigmentfoltok, lógó fibromák eltüntetését hivatott szolgálni. A Németországban kifejlesztett rádiófrekvenciás kozmetikai berendezés hatékony és sokoldalú gép, melynek használatával gyakran egyetlen kezeléssel eltávolíthatók nők és férfiak életét megkeserítő szépséghibák.

Több éves tapasztalat bizonyítja azt az egyedülálló hatékonyságú módszert mely képes az állandósult hajszálértágulatok,- éranyajegyek,- lógó fibrómák,- pigmentfoltok nyomtalan eltávolítására.
Vitathatatlan az a tény is, hogy a T-AWAY tűs epilálással a legeredményesebben szüntethetők meg a szőrnövekedési rendellenességek a szőke és ősz szálak esetén is.