GIGI ARCKEZELÉSEK

Speciális kezelések "Ionto-comed compact" készülékkel

IONTO-HERB: gőzölő VAPOZON 

Továbbfejlsztett gőzölő, mely meghatározott nyomáson jutatja a gőzt a kezelt felületre.

IONTO-PEEL: peelingező
A körkefés tisztítófej segítségével, dörzsölést, frissítő kefés masszázst vagy mélytisztítást végezhetünk. Igy a bőr felületén felhalmozódott elhalt szarusejteket és szennyeződéseket könnyen eltávolíthatjuk.

IONTO-VAC-SPRAY: vákuumos arctisztító és permetező
Bőr és kötőszövet kímélő arctisztítását biztosítja. Vákum hatására a szőrtüsz kinyílik, a faggyút és a bőr mélyén fekvő tisztátalanságokat, hámmaradványokat is a felszínre hozza.

IONTO-GALVANO: iontoforézis arcra és testre 

Az eljárás során galvánáram segítségével lehet különféle hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A bőr számára fontos anyagok, mint például a kollagén, elasztin, a vízben oldódó vitaminok elektromos úton jutnak a bőr mélyebb rétegeibe, így biztosítva a bőr hidratálását.

IONTO-SKIN- REGULATOR: mikromasszázs
Az elektromos masszázs során felgyorsul nyirokelvezetés. Egy lüktető elektromos mező alakul ki, melyek pumpáló, vibráló effektust képeznek. Mindezek serkentik a vérkeringést, kisimítják a ráncokat. Alkalmazása a cellulitnél (a kötőszövet anyagcserezavara) elősegíti a salaktalanítást, az anyagcsere normalizálódását.

IONTO-ICE&HEAT: hideg- és melegkezelő
Ránckezeléseknél és hatóanyagos kezeléseknél egyaránt használható. Az eljárás direkt áramhatások nélkül történik.
Bőrvasaló kezelésnél, a hő hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása. A kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe. 
Hideg kezelésnél, a hideg hatására összehúzódnak a pórusok, lezárja a felületet, s az anyagcsere eredeti állapotára áll vissza. Tisztítást követően a megviselt bőr megnyugtatására kiválóan alkalmas.

Bőrvasaló és hatóanyagcsapda kezelés egy kétfázisú program. A felmelegítés révén a hatóanyagok bejutásának elősegítése és az anyagcsere élénkítése, majd a lehűtési szakaszban a pórusok összehúzása és a bőr megnyugtatása.

IONTO-HF: nagyfrekvenciás kezelés(vió)
A készülék nagyfrekvenciás üvegcsövében ritkított nemesgáz van, amely nagyfeszültségű áram hatására ionizálódik. Az eljárás során a hajszálerek kitágulnak, javul a vérellátás, a keletkező ózon pedig fertőtlenít. Szebóreás, aknés bőr kezelésére, tisztítás utáni fertőtlenítésre, vérellátás javítására, a bőr felfrissítésére használjuk. Fésüs elektróda a korpás fejbőr és a hajhullás kezlésében hatásos.

Ultrahang
Az ultrahang több miniméter mélyen behatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki. Elősegíti a hatóanyagok felszívódását, amit azzal ér el, hogy maglazítja a bőr felületén található szaruréteget. Az erek kitágulnak, a sejtmembrán áteresztő képessége javul, a zsírlebontás és a nyirokkeringés fokozódik, a gyulladás mérséklődik, továbbá serkentően hat a kollagén anyagcserére.