EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

nyomásterápia azaz a kontrollált nyomású pneumatikus masszázs segít hatékonyan küzdeni a rendellenességek ellen, rendkivül eredményes az ödéma és perifériás keringési rendellenességek kezelése terén.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel. A végtagokon és a testen elhelyezett elemek szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és vérkeringésre.

Csillámtetoválás

Amikor a Tündérmese valóra válik … Gyönyörű, ragyogó színek és formák több héten át!

A csillámtetoválás szinte bárhol alkalmazható kezelés, mely teljesen fájdalommentes, anti-allergén, éppen ezért kisgyermekeknek is ajánlható.


A kívánt forma nagyon sokféle lehet, gyermekeknek állat, vagy mesefigurák, hölgyeknek virágok, nonfigurativ formák, stb….

A csillámtetoválás abból áll, hogy a mintát rányomjuk a bőrre, ezt követően bekenjük ragasztóval, majd rászórjuk a kiválasztott színes csillámport, és már ragyog, csillog a minta.

A minta hetekig megmarad a bőrön, lassan kopik le, és végül eltűnik a mosakodás, dörzsölés (pl. ruha) következtében. Ha mégis megunná a mintát és még nem kopott le, akkor megfelelő folyadékkal eltávolítható.

BIOPTRON Fényterápiás Rendszer - orvostechnikai eszköz, melynek hatékonysága klinikailag bizonyított a sebgyógyítás, fájdalomcsillapítás és egyes bőrrendellenességek kezelésében (sebkezelés).

A BIOPTRON fény az infravörös és a látható fényhullámok kombinációját tartalmazza, és jótékony hatása van a különböző típusú problémák és sérülések kezelésében.Parafinos kézápolás során:

A vitaminos emulzióval kézmasszázst végzünk, ezután folyékony parafinba a kezet kétszer belemártjuk, majd műanyag és frottír kesztyű kerül rá. 15-20 perc múlva a kesztyűt a szilárd parafinnal együtt lehúzzuk a kézről.

Végül a kesztyű és a parafin eltávolítása, a kéz letisztítása utána kézfejek speciális kézvédő krémmel való bekenése.
Fülcimpalyukasztás - fülbelövés a SYSTEM 75 belövő rendszerrel. A teljesen steril rendszer garantálja a biztonságos fülbelövést, természetesen megfelel a KERMI valamint az EU előírásainak.

A fülbevalók nikkel mentes orvosi fémből készülnek, 24 karátos arany valamint palládium bevonattal, a legérzékenyebb fülű emberek részére is.

Napjainkban a férfiak egyre gyakrabban keresik a különféle kozmetikai szolgáltatásokat. A szépségipar ennek megfelelően igyekszik egyre szélesebb körű programokkal előállni. A férfiak részére készülő termékek használata a modern elektrokozmetikai készülékek használatával ötvözve, olyan pozitív hatásokat eredményez, melyek az Urakat is arra sarkalják, hogy éljenek a szépségszalonok szolgáltatásaival.


Tapasztalatok mutatják, hogy azon férfiak, akik megismerték a szolgáltatásokat, azoknál az ilyen jellegű bőrápolás alapvető igénnyé vált. A kezeléseket követően a bőr ápolt, megújult jellege egy olyan új érzéssel gazdagítja az erősebb nemet, mely további erőt ad a mindennapok emberének.

Gyantázás (Clean and Easy / Mézemulziós)


Sminkelés (nappali / alkalmi / esküvői)


Műszempilla építés (tincsenként)

Szempillafestés

Szemöldökfestés